HomeActiviteiten TreintjeWorkshops/consultenLive MediumsLinksWitches of Stone CityBroodjes van SanContact
Spiritueel centrum en winkel Eddie.eu

Het Spirituele Hart van Nederland bevindt zich aan de Woldpromenade 25 in het mooie centrum van Steenwijk!

Aan de Woldpromenade 25 te Steenwijk zal zaterdags vaak gast mediums en healers te vinden zijn die tegen een kleine vergoeding consulten en healings gaan verzorgen.

Onze spirituele winkel worden verschillende produkten aangeboden. Gevarieerd van een pakje tarot kaarten tot Handpan.

Wij proberen onze assortiment zo breed mogelijk aan te kunnen bieden. Ook voor een spiritueel muziek instrument zoals de ocean, sjamaan en hang drum kunnen wij u aanbieden. 

Achter onze winkel vind u een 55 meter lange tuin waar u de pipo wagen en kota kunt bezichtigen. De pipo wagen en kota worden als bouwpakket verkocht.

Als u een Kota wilt aanschaven heeft deze een levertijd van rond de 8 weken. Voor de pipo wagen bouwpakket geld een levertijd van 2 weken.

Wij serveren ook een heerlijk kopje koffie, thee, een heerlijk speciaal broodje en af en toe een culturele maaltijd tegen een betaalbare prijs!

Wij zijn Donderdag, vrijdag en zaterdagen en met de midweekfeesten geopend van 11:00 tot 17:00 uur en op afspraak is mogelijk!!

Woldpromenade 25 is de hoofdvestiging van Eddie.eu er vinden ook screeningen en trainingen plaats aan de Woldpromenade om medewerkers op een spirituele manier te begeleiden zodat deze op een zuivere manier consulten kunnen geven.


Wij zien u graag in het Spirituele Hart van Nederland, Spiritueel centrum en winkel Eddie.eu aan de Woldpromenade 25 te Steenwijk.
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten